Drivjagt

Drivjagt på Olden.

En af sæsonens sidste store jagter afholdes på ”Olden” på Lønholt Ladegårds jorder. På denne jagt må der skydes hvad jagtloven tillader. Der må bruges stålhagl og til råvildt skal der anvendes mindst hagl nr. 3. Nedlagt vildt kan købes til dagspris.
Tid:   23. januar 2021 kl. 8:30 til ca. 14:30
Sted: Lønholt Ladegård, Lønholtvej 8B, Fredensborg
Pris: Kr. 600,- ved tilmelding på konto 3544-3544051415 før tilmeldingen bliver bekræftet.
Jagtleder: Poul Jespersen, mobil 24485471.
Drivjagt i Polen – Privat arrangement i efteråret.
Asminderød Grønholt Jagtforening formidler en klassisk drivjagt på vildsvin og kronvildt på en privat jagforenings revir i nærheden af Namyslow i Polen.
Reviret er kendt af flere danske jægere og Jan Heimann , har igennem flere år besøgt reviret. Dette er et arrangement der tilbydes direkte og er ikke et kommercielt arrangement. Derfor er der heller ingen trofæ afgifter, som hvis du rejser med et jagt rejsebureau.
Fast pris inklusive ophold, forplejning og 3 dages drivjagt med fri afskydning af vildsvin, råer og lam, kronhinder og kalve og 1-2 kronhjorte.
12.500,- kroner (normal prisen for sådan en jagt er 20.000 kr.)
Kontakt Jan Heimann på telefon 5215 0043 eller på mail jan.heimann65@gmail.com for at få tilsendt en detaljeret beskrivelse af arrangementet.
Jagt på kronvildt i Portugal

Jagten foregår i et 8000 ha stort område i Portugal på grænsen til Spanien. Floden Tejo udspringer i området, der er kuperet med små olivenlunde og anden bevoksning.Tilbuddet gælder for jagt for en gruppe på minimum 4 jægere i forlænget weekend.

Basispakken indeholder:
2 overnatninger og forplejning fra fredag aften til søndag aften.
Jagtføring 1:1 i 2 dage. Transport i området.

Rejse med lavprisselskab til Lissabon. Fælles transport i lejet bil til jagtområdet.Interesseret så kontakt:
Niels Engell Andersen
E-mail: nielsengell@hotmail.com Tel: 21970415

NB: For at øge jagtmulighederne for medlemmerne, har Asminderød- Grønholt Jagtforening valgt at åbne for formidling af forskellige jagtarrangementer. Kendetegnende for sådanne arrangementer er, at foreningen ikke er ansvarlig for tilrettelæggelsen, afviklingen eller resultatet – og foreningen er økonomisk neutral ift. arrangementet.