Riffelskydning

Hanebjerg jagtskydebane

Riffeltræning og instruktion.

Trænger du til at få indskudt/trænet ned din riffel før efterårets jagter går i gang har du mulighed for at få hjælp og instruktion på Hanebjerg Skydecenter. Riffeludvalget har sørger for en dag på skydebanen og vores instruktører står til rådighed for dig.

Følg med i aktivitets kalenderen hvor tid og sted bliver udmeldt, der er som regel fri adgang.

Indskydning af din riffel

Elgbanen har to 80m indskydningsbaner med automatisk markering, indskydning er en leg og tager ganske kort tid. Der er INGEN undskyldning for at gå på riffeljagt uden at have kontrolleret riflens træfpunkt.

Se mere om åbningstider på http://www.elgbanen.dk

Riffeltræning i skydebiograf

Har du lyst til at træne skud til løbende vildt, så er Hunters Game i Albertslund stedet. Du skyder med din egen riffel og med almindelig trænings- eller jagtammunition eller du kan leje riffel og købe ammunition på stedet!

Skydningen foregår i en skydehal, hvor der kører en film i forskellige hastigheder og ved træfning på lærredet fryser filmen og træfningsstedet markeres. Efter nogle sekunder ruller filmen igen og er klar til næste skud.

Filmene viser vildsvin, dåvildt, kronvildt og råvildt i varierende omgivelser med forskellige hastighed på vildtet. En super måde at få testet sit foranhold på og lære hvor ens begrænsning til løbende vildt går.

Vil du vide mere så kontakt Riffeludvalget eller:

-Nicolai Hassenkamm, npsh@jubii.dk, mobil 26 22 30 75