God jul samt et godt nytår

God jul samt et godt nytår

Peter Hammershøj, formanden har ordet:

 

 

 

Kære medlemmer

Året er ved at rinde ud og et nyt truer/lokker.

Jagtsæsonen er i fuld gang og jeg håber du har haft mulighed for at nyde sneen, som jo hastigt er ved at forsvinde.

Der er stadig tid til nogle gode oplevelser med gode jagtkammerater eller alene på en stille pürch. Kom nu ud og nyd det.

Vi er stolte af alle vores aktiviteter der tilbydes hen over året, som tiltrækker mange af vores medlemmer, hvilket bekræfter os i, at vi driver en attraktiv jagt- og naturforening.

Det nye år byder på mange aktiviteter og muligheder for at lære noget nyt. Der tilbydes mange nyttige kurser igennem DJ, og vi afholder lokale kurser i samarbejde med Hillerød Jagtforening. Det første er et kursus om lokkejagt på ræv den 11. – 12. februar. Det kan du snart læse mere om på vores hjemmeside og Facebookside.

Husk at du kan få indflydelse på jagten i Danmark ved at deltage i vores generalforsamling og i Jægerrådet, som har årsmøde den 26. januar kl. 19, 2023 på Langstrup Aktivitetscenter. Læs dagordenen på agjagt.dk

Skulle du allerede nu sidde med spørgsmål eller ideer, er du velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder hele tiden på, at vores forening er attraktiv for medlemmerne. Men uden vores frivillige kræfter, kunne vores forening ikke yde den vifte af aktiviteter som tilbydes, så hermed skal lyde en stor tak til de medlemmer der yder en frivillig indsats!

 

Asminderød-Grønholt Jagtforening ønsker alle medlemmer en god jul samt et godt nytår.

 

Pas godt på hinanden!

Mvh

Bestyrelsen