Jagtdressur august-september 2020

Jagtdressur august-september 2020
Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/08/2020
17:00 - 19:00

Lokation
Langstrup Flugtskydningsbane

Kategori


APPORTERING v/Henrik Poulsen

–                        Jagtdressur

Modul 2: start onsdag d. 5. august og derefter 12. august, 26. august og 2. september kl. 17 -19

Sted: skiftende områder

 

Pris. Kr. 600 for 4 lektioner

Max. antal deltagere: 8

Tilmelding: Via AGJ’s hjemmeside

Profil på deltager: hunde 1½ – 3 år med grunddressur på begynderklasse niveau

 

Jægerens største moralske forpligtelse er at få opsamlet det vildt, der er nedlagt, hvad enten dette er dødskudt eller anskudt. Der har i de senere år været opmærksomhed på niveauet på de jagthunde der i dag anvendes på vores jagter. Enhver ved med blot nogen jagtlig erfaring, at – uden brug af veldresserede jagthunde, der virkelig har lært sit job – er det vanskeligt at leve op til den forpligtelse.

Hvad er derfor mere naturligt end at sætte fokus på jagthundens arbejde efter skuddet?

Målet med dette kursus er derfor at tilbyde jagthundeejere de nødvendige værktøjer i dressuren af jagthunden til dens fornemme og vigtige opgave: APPORTERINGEN.

Kurset er delt op i 2 moduler, hvor første lektion indeholder de grundlæggende principper og værktøjer for træningen af jagthundedressuren med udgangspunkt i retrievertræningens principper.  I modul 2 går vi videre med udviklingen af grunddressuren så vi kombineret med et grundigt hjemmearbejde er godt forberedt til jagtsæsonen 2020.

Instruktør: Henrik Poulsen. Henrik har igennem snart 30 år været jæger og har med sine labradors deltaget i utallige drivjagter, trampejagter osv. og ført sine hunde til tops på DRK`s markprøver. Henrik anser ikke deltagelse i markprøver som et mål i sig selv, men anser det for et sjovt, spændende og lærerigt middel til at nå målet: en effektiv apportør. I dag arbejder han med hundearbejdet bag bøssen og finder det mere interessant end selve føringen af bøssen.

Registreringer

Denne aktivitet er fuldt booket.