Kursus i lokkejagt jagt på ræv d. 11 & 12 Februar

Kursus i lokkejagt jagt på ræv d. 11 & 12 Februar

 

 

 

 

Kære Alle

Hillerød Jagtforening og Asminderød Grønholt Jagtforening afholder et DJ kursus i lokkejagt jagt på ræv

Dato: 11-12. februar 2023 fra kl. 09-17

Sted: Hillerød Jagtforening + skydebane og terræn

 

Formål:

Rævens rolle som prædator er velkendt, og utallige undersøgelser har påvist, at råvildt og småvildt påvirkes kraftigt af prædation fra ræve. Ønsker man mere vildt på sit terræn, er det derfor vigtigt, at man udover terrænplejen også fokuserer på at regulere rævebestanden.

Indhold:

Lokkejagt på ræv er meget populær i vores nabolande – men forholdsvis ukendt i Danmark. Jagtformen er meget spændende og giver minimal forstyrrelse på terrænet, da man ved at mestre den rette kaldeteknik kan lokke ræven ind på skudafstand fra selv meget store afstande. På kurset undervises i korrekt kaldeteknik med forskellige lokkekald, og teorien omsættes til praktisk jagt på ræv. Der vil i forbindelse med kurset blive afviklet en jagtrelateret øvelsesskydning

Medbring egen riffel m. patroner til rævejagt, samt gerne egne rævekald og sløring.

Der er 20 pladser fordelt på 10 til HJF og 10 til AGJF.
Forplejning er inkluderet.

Pris kr. 500,-