Berthelsens pokal 2021

Berthelsens pokal 2021

Bertelsens Pokal overrækkes til en person som har ydet en særlig indsats for foreningen og overrækkes normalt på Generalforsamlingen. Dette var ikke muligt i år, men for et par dage siden lykkedes det at overraske modtageren under parolen på Fredtofte konsortiet.


Overrækkelse af Bertelsens pokal:
Bestyrelsen har i år valgt, at Bertelsens pokal skal gå til en person som har ydet en stor politisk indsats for foreningen og specielt for vores nye jægere. Ikke mindre end 24 nyjægere har fået glæde af den generøse invitation som foreningen modtog tidligere på året. Jeg har haft fornøjelsen af at deltage som driver og apportør ved et par af disse jagter, og det er en fornøjelse at se hvor stor glæden er når den første and eller fasan er leveret.

Det er derfor med stor glæde vi vil bede Lars Egedal om at modtage Bertelsens Pokal for 2021.

 

På bestyrelsens vegne

Peter Hammershøj

Formand