Hjælpere til juniorJÆGER-klubben, Fredensborg

30. oktober 2017
Hjælpere til juniorJÆGER-klubben, Fredensborg

Jægerrådet Fredensborg har startet og drevet juniorJÆGER-klubben Fredensborg siden den blev lanceret på Oplevelsesdagen i Langstrup Mose i maj 2016.

Det har været en træg start med kun 5 medlemmer det første år, men efter vi har relanceret klubben i dette efterår, er der kommet gang i klubben, og i dag har vi 16 medlemmer i aldersklassen 8-15 år.

Dette er resultatet af, at vi fra medio september har holdt ugentlige klubmøder med skydning af forskellig art og jagtrelaterede indendørs aktiviteter.

Samtidig har vi, via samarbejde med Kommunens friluftsorienterede institutioner, fået kontakt til Frederik Gehrke, der er en utrolig ildsjæl og har et godt tag i de unge. Men Frederik går nu på barselsorlov i de næste ca. 5 mdr. Så vi får et problem!.

Har du overskud? Vil du gerne være med til at ”tænde et Jægerlys” i disse unge JuniorJægere? -så vil vi gerne trække på din viden og erfaring som jæger og naturelsker.

Du behøver ikke at være til stede hver uge, mindre kan godt gøre det – al hjælp er velkommen.

Er du på Facebook så kig ind på siden ”juniorJÆGER-klubben Fredensborg”, eller kontakt mig på tel. 3116 1308 eller joeloe@sagasvej.dk

Jørgen Løvgreen

Jægerrådsformand